Въпроси

Всички поръчки на Topcho.bg се извършват с куриерска фирма Еконт . Доставката се извършва от 3 до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката. Винаги след завършена поръчка и правилно попълнени данни, получавате обаждане по телефона от наш служител, за да се потвърди заявката. Ще получите също и електронна поща с потвърждение на вашата поръчка. Ако не получите имейл, молим да проверете дали не е попаднала в кутия „Spam“, вместо във входящата ви пощенска кутия.Може да Ви доставим пратката до посочен от Вас адрес или офис на куриерската фирма. Цената на доставката (в рамките на 5 работни дни) е безплатна за всички пуфове. Цената на Eкспресната доставка (в рамките на 3 работни дни) е 20лв. за всички пуфове. Плащането може да стане с наложен платеж при получаване на пратката или по банков път.

Всички наши меки фотьойли са произведени от висококачествени еко кожи, мебелни дамаски или водоустойчива дамаска. Пълнежът е от EPS гранули (стиропорени топчета, експандиран полистирен), а диаметърът им е от 3 до 5 мм.
Има няколко важни неща, които трябва да знаем за различните видове пуфове: Пуфове от еко кожа не трябва да се почистват с препарати, съдържащи спирт и абразивни частици. Също е добре да се внимава с използването на остри предмети, т.к. при срязване на кожата ще се изсипят стиропорените топчета. Пуфове от мебелни дамаски и водоустойчива дамаска се перат в пералня до 30 °C. И при тях трябва да се внимава с използването на остри предмети, т.к. при срязване на кожата ще се изсипят стиропорените топчета.

Пуфовете от еко кожа:
– Попийте веднага зацапания участък

– Отстранете остатъците от петното посредством чист мокър парцал или гъба, използвайки вода и мек сапун, с внимателни кръгообразни движения, за да не нарушите структурата на кожата.

– Изплакнете с чиста вода и парцал.

– Внимателно подсушете с чист парцал и изчакайте да изсъхне.

!Използвайте само чиста вода, не използвайте примеси и почистващи препарати!

Пуфовете от мебелни дамаски и водоустойчива дамаска: перат се в пералня на 30 °C и центрофуга до 800 оборота.
Вижте тук как се сваля външната част на пуфа: пране не пуф

Пуфовете от водоустойчива дамаска са подходящи за външна употреба. Дамаската не пропуска вода и цветовете са устойчиви на слънчева светлина. Пуфовете от еко кожа и от мебелни дамаски могат да се използват навън (закрити тераси), но не трябва да са изложени на пряка слънчева светлина и не трябва да се мокрят.

Обикновено пуфовете намалят обема си стандартно с около 1/4 за около 2 години, в зависимост от честотата на изплозване. При нас можете да си поръчате допълнителен пълнеж за вашия пуф / барбарон / мек фотьойл / bean bag. Цената за 200 литра – 54 лв.

В описанието на всеки един от артикулите сме посочили и неговото тегло.

Имате право да върнете наш продукт в рамките на 30 календарни дни от датата на покупка. За да направите това, трябва предварително да ни пишете на имейла, посочен в контакти. Клиентът заплаща само цената на куриерската услуга за връщането на продукта, а когато ние получим продукта Ви връщаме сумата за него. Връщането на сумата става в рамките на 14 работни дни по банков път като предварително сте ни изпратили точните си данни и IBAN.

Използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сe съгласявате с общите ни условия.